Merker Det er 6 merker

Viser 1 - 6 av 6 produkter
 • Bergen Lokal Mat

  Foreldingskunnskap nedarvet gjennom generasjoner

 • Mat Tradisjon

  Tradisjonen med Spekemat Fra Vestlandet går tilbake til Vikingenes tid.

  For å sette den ekstra gode smaken av spekepølsene krydret man dem med urter og krydder som Vikingene og senere Hanseatene brakte med seg til Bergen. Spekepølsene våre lages nå som den gang av hakket eller kvernet, renskåret kjøtt, flesk luft og vann, avhengig av råvaretype. Pølsene tilsettes ulik smak, gjennom tilsetning av krydder, urter, alkohol og lignende.

  En smakfull spekematmatoppskrift skal inneholde rene gode varer hvor kjøtt, flesk og krydder er hovedingredienser, det må smake godt!

 • Reisa

  Ved munningen av den mektige Reisaelva ligger Reisa – Det Lille Bærkokeriet, som i over 10 år har laget naturlig sirup og smakfull gelé av viltvoksende bær – mat laget med stolthet av oss ved den lille bedriften i Nordreisa.

 • Rekedal

  Rekedal Pølsefabrikk AS, beliggende i Follebu i Gausdal, er en spesialisert produsent av spekepølser. Våre spekepølser er kjent over store deler av Norge etter årelangt markedssalg (omførselshandel). Salget foregår gjennom selvstendige selgere med salgsvogner. De siste årene har bedriften utvidet salget og selger nå også gjennom dagligvarehandelen.

 • Svindland

  AS Svindland produserer spekepølser. Alt fra små snabbvarer til store salami.

  Vi produserer alt av spekepølser ut fra egne utviklede resepter. I tillegg produserer vi vare for andre med deres resepter. Har våre kunder spesielle ønsker gjør vi det vi kan for å tilfredsstille disse. Vi tar oss av produksjon og pakking, samt salg av spekemat.

 • Vossakjøt

  Vossakjøt er smaken av førsteklasses råvarer og lokale foredlingstradisjonar. Me får kjøtetfråutvaldeslaktarar som er like stolte av sitt fag som me er av vårt, og behandlar det med metodar som er perfeksjonerte gjennom generasjonar.

Viser 1 - 6 av 6 produkter