Liste av produkter etter produsent Mat Tradisjon

Tradisjonen med Spekemat Fra Vestlandet går tilbake til Vikingenes tid.

For å sette den ekstra gode smaken av spekepølsene krydret man dem med urter og krydder som Vikingene og senere Hanseatene brakte med seg til Bergen. Spekepølsene våre lages nå som den gang av hakket eller kvernet, renskåret kjøtt, flesk luft og vann, avhengig av råvaretype. Pølsene tilsettes ulik smak, gjennom tilsetning av krydder, urter, alkohol og lignende.

En smakfull spekematmatoppskrift skal inneholde rene gode varer hvor kjøtt, flesk og krydder er hovedingredienser, det må smake godt!

Tradisjonen med Spekemat Fra Vestlandet går tilbake til Vikingenes tid.


For å sette den ekstra gode smaken av spekepølsene krydret man dem med urter og krydder som Vikingene og senere Hanseatene brakte med seg til Bergen. Spekepølsene våre lages nå som den gang av hakket eller kvernet, renskåret kjøtt, flesk luft og vann, avhengig av råvaretype. Pølsene tilsettes ulik smak, gjennom tilsetning av krydder, urter, alkohol og lignende.


En smakfull spekematmatoppskrift skal inneholde rene gode varer hvor kjøtt, flesk og krydder er hovedingredienser, det må smake godt!

Mer
Viser 1 - 5 av 5 produkter
Viser 1 - 5 av 5 produkter