Nye produkter

per side
Viser 1 - 8 av 59 produkter
 • 3 stk  Hvitløk spekepølser kampanjepris 459,-  En meget god Hvitløk speke pølse med mye...

  3 stk  Hvitløk spekepølser kampanjepris 459,-  En meget god Hvitløk speke pølse med mye smak. Passer utmerket på tapas bordet. Laget av førsteklasses råstoff av svin, storfe og får. Alle våre spekepølser er glutenfri.

 • 3 stk  Spansk Chorizo Kampanjepris NÅ: 459,-  Spansk Chorizo spekepølse er en nydelig...

  3 stk  Spansk Chorizo Kampanjepris NÅ: 459,-  Spansk Chorizo spekepølse er en nydelig spekepølse med mye smak og krydder i. Den egner seg ypperlig til varmebehandling å ha på pizza, omeletter, pålegg og veldig godt egnet å benytte til spekemat tapas. Svært populær krydderpølse som har blitt en favoritt hos mange nordmenn. ALLE VÅRE SPEKEPØLSER ER GLUTENFRI.

 • 3 stk Elgpølser kampanjepris 479,-  Elgpølsen har en karakteristisk god smak av norsk...

  3 stk Elgpølser kampanjepris 479,-  Elgpølsen har en karakteristisk god smak av norsk vilt kjøtt. Den passer utmerket å spise som snacks, på brødskiva eller til festmat. Elgpølsen fra Rekedal har mye viltsmak.  ALLE VÅRE SPEKEPØLSER ER GLUTENFRI.

 • 3 stk Rødvinpølser kampanjepris 459,-  Rødvinpølse er den klare bestselgeren, smaksatt...

  3 stk Rødvinpølser kampanjepris 459,-  Rødvinpølse er den klare bestselgeren, smaksatt med en spesiell krydderblanding. Rund og mild i smaken. Passer godt på brødskiva og er et ‘must’ på spekebordet. Ypperlig og lage spekemat Tapas av. Dette er familie spekepølsen som både de eldre og barna synets er veldig god. ALLE VÅRE SPEKEPØLSER ER GLUTENFRI.

 • Hvitløkpølse fra Mattradisjon og Svindland har mye smak.  Den passer utmerket på tapas...

  Hvitløkpølse fra Mattradisjon og Svindland har mye smak.  Den passer utmerket på tapas bordet, til pizza eller som snacks. Den er laget av førsteklasses råstoff av svin, storfe og får. Alle våre spekepølser er glutenfri.

 • Fest spekepølse med akevitt fra Mattradisjon og Svindland er som navnet tilsier er...

  Fest spekepølse med akevitt fra Mattradisjon og Svindland er som navnet tilsier er dette en spekepølse som passer utmerket til festlig lag. En snabbvariant med kraftig smak. Passer godt til tapas, men kan og brukes på Pizza. ALLE VÅRE SPEKEPØLSER ER GLUTENFRI

 • Pariser med konjakk fra Mattradisjon og Svindland er en spekepølse med smak inspirert...

  Pariser med konjakk fra Mattradisjon og Svindland er en spekepølse med smak inspirert fra det du møter på tur i mellom Europa. En ypperlig speke pølse snacks til kveldskos og ellers festlige anledninger. ALLE VÅRE SPEKEPØLSER ER GLUTENFRI

 • Chilipølse fra Mattradisjon og Svindland er en speket snack pølse. Passer utmerket til...

  Chilipølse fra Mattradisjon og Svindland er en speket snack pølse. Passer utmerket til lørdags kosen. Et ypperlig tillegg til chips, taco og noe godt å drikke. Må prøves! ALLE VÅRE SPEKEPØLSER ER GLUTENFRI

Viser 1 - 8 av 59 produkter