600 gram Det er 25 produkter.

per side
Viser 1 - 8 av 25 produkter
 • Reinsdyrpølse fra Mat Tradisjon og Rekedal Pølsefabrikk med den karakteristiske smaken...

  Reinsdyrpølse fra Mat Tradisjon og Rekedal Pølsefabrikk med den karakteristiske smaken av vilt. En god viltpølse med mye smak som er en bestselger innenfor sort pølse. Et smakfullt pålegg til brødskiva, til poteter og rømmegrøt.  Reinsdyrpølsen er også nydelig å spise som snacks og til å lage spekemat Tapas av. ALLE VÅRE SPEKEPØLSER ER GLUTENFRI.

 • Spekekniven fra Mattradisjon er veldig god til å skjære opp spekepølser med. Lett og...

  Spekekniven fra Mattradisjon er veldig god til å skjære opp spekepølser med. Lett og god passform med sylskarp blad. Den bør ikke vaskes i oppvaskmaskin. Tørkes godt etter vask.

 • Morrpølse fra Mattradisjon og Rekedal Pølsefabrikk er en norsk svart eller rød...

  Morrpølse fra Mattradisjon og Rekedal Pølsefabrikk er en norsk svart eller rød spekepølse som trolig er ett av de eldste foredlede matproduktene i Norge.  Morrpølsa er god både som snacks og pålegg! Våre pølser kjennetegnes med god smak og høy kvalitet. Det er lavt fettinnhold i pølsene og det er ikke andre tilsetningsstoffer enn natriumnitritt(salt)....

 • Morrsalami fra Mattradisjon og Rekedal Pølsefabrikk er en variant av den kjente...

  Morrsalami fra Mattradisjon og Rekedal Pølsefabrikk er en variant av den kjente morrpølsa, denne er rød på fargen og kan sammenlignes med en salami. Mild og god. Kan brukes til spekebrett, snacks eller på brødskiva. Morrsalami passer utmerket å lage spekemat Tapas av! 

 • Hjortepølse fra Mattradisjon og Rekedal Pølsefabrikk er en velsmakende, kraftig...

  Hjortepølse fra Mattradisjon og Rekedal Pølsefabrikk er en velsmakende, kraftig viltpølse. Med en utsøkt smak av hjort. Hjortepølsen passer utmerket som snacks eller på brødskiva. Det er lavt fettinnhold i pølsene og det er ikke andre tilsetningsstoffer enn natriumnitritt(salt).

 • Peppersalami  fra Mattradisjon og Rekedal Pølsefabrikk er en veldig god spekepølse hvis...

  Peppersalami  fra Mattradisjon og Rekedal Pølsefabrikk er en veldig god spekepølse hvis du elsker pepper smaken. Dette er en nydelig spekepølse som fungerer godt som snacks eller på brødskiva.   Mye god smak!

 • Reinsdyrpølse Peppersalami fra Mattradisjon og Svindland er en veldig god spekepølse...

  Reinsdyrpølse Peppersalami fra Mattradisjon og Svindland er en veldig god spekepølse hvis du elsker pepper smaken. Den er en Snabbpølse med reinsdyrkjøtt fra vidda. En eksotisk pølse fra den norske fjellheimen. Spekemat i Særklasse. ALLE VÅRE SPEKEPØLSER ER GLUTENFRI

 • Pepperonipølsen fra Mattradisjon og Svindland er en veldig god spekepølse hvis du...

  Pepperonipølsen fra Mattradisjon og Svindland er en veldig god spekepølse hvis du elsker pepper smaken. Den egner seg utmerket til pizza. Konsistensen skal være litt grov og fast med fin farge.  Denne pepperoni spekepølsen leveres til de største pizza kjedene i Norge.

Viser 1 - 8 av 25 produkter