Mattradisjon AS ble stiftet i 2012 og driver med salg av spekepølser, spekemat, samt div kortreiste produkter.

I vår varebeholdning finner man et godt variert utvalg av norskprodusert spekemat med høy kvalitet.

Vårt produktkonsept er at produkttilbudet skal bestå av produktene kundene ønsker etter popularitet og etterspørsel.

Vi jobber derfor kontinuerlig med å lage gode tilbud, spennende pakker og lager blant annet flotte gavepakninger til ulike anledninger.

Vårt produktkonsept er at produkttilbudet skal bestå av produktene kundene ønsker etter popularitet og etterspørsel.

Mat Tradisjon har et langt og godt samarbeidet med skoleklasser / idrettslag i Norge hvor vi bidrar med dugnadssalg av spekemat og gaver. Dette samarbeidet fortsetter videre og vi ønsker å tilknytte oss flere skoler / idrettslag.

Dette konseptet er todelt hvor vi utarbeider salgs materiell for skoleklasser / Idrettslag og skoleklasser / Idrettslag selger spekemat direkte til familie, venner, bekjente, på jobben og naboer. Skoleklasse / Idrettslaget får da provisjon av dette. Dette skjer uten at det er økonomisk risiko for idrettslaget.

Mat Tradisjon holder sitt utsalg på Fisketorget i Bergen og selger kortreis mat produsert av lokale produsenter rundt i Norge.

Fisketorget Torget i Bergen er et av Norges mest kjente og berømte utendørsmarkeder. Det har en sjarmerende beliggenhet midt i hjerte av byen mellom vestlandske fjorder og de syv fjell. Helt siden 1200 tallet har det ikonsike Fisketorget vært et møtested for Bergensere og tilreisende. Mat Tradisjon holder sitt utsalg på Fisketorget i Bergen og selger kortreis mat produsert av lokale produsenter rundt i Norge.

Her finner man hos Mat Tradisjon en ekte torghandler Kjersti Aakesson.

Hun har vært aktiv torghandler i Bergen siden 1984 når hun startet opp med grønnsakhandel med sin søster Kari.

Etter hvert som årene har gått har man sett at publikumsmarkedetet på Fisketorget har endret seg og kundene etterspør å handle gode delikatesser fra dedikerte småprodusenter.

Vi tilbyr nå spekepølser, spekeskinke og oppskåret fenalår fra de beste spekemat produsenter. Det handler om å videreføre og fornye de gode smakene og de ekte matopplevelsene.

Man kan også handle delikatesse syltetøy som Eple med kanel (Nydelig på iskrem) rips med tyttebær og flere andre gode kombinasjoner.

Vi selger også nydelige siruper, saft, ulike typer gele basert på Molte, Krekling, Blåbær, Tyttebær, Rognebær, Aquavit, og Julegeleer.

Våre bestselgere ligger nå tilgjengelig for kjøp i vår nettbutikk slik at kunder nå kan handle produkter og få sendt dem direkte hjem til seg.

                                                                                                                         

Vi lanserer også i vår nettbutikk vår jubileum gave eske for Fisketorget i Bergen hvor vi tar dere med på en reise tilbake til 800 tallet og forteller historien fram til dagens fisketorg. Gave esken er en ypperlig gave både til privat personer eller som bedriftsgaver til ansatte!