Ny Elgpølse - Mattradisjon.no Vis større

Elgpølse - Mattradisjon.no

Nytt produkt

Elgpølsen fra Mattradisjon og Rekedal pølsefabrikk har en karakteristisk god smak av norsk vilt kjøtt. Den passer utmerket å spise som snacks, på brødskiva eller til festmat.

Elgpølsen har mye viltsmak. 

ALLE VÅRE SPEKEPØLSER ER GLUTENFRI.

Flere detaljer

Mer informasjon

Elgpølse fra Mattradisjon og Rekedal pølsefabrikk med karakteristisk god smak av vilt kjøtt.

Tips: Lag Spekemat Tapas av Elg pølsen.

1. Skjer opp spekepølsen.

2. Bruk Brie (Ost) og Rømme som dip til spekepølsen.

3. Benytt lefse eller flatbrød ved siden av, da har du et nydelig fest måltid.

Elgpølsen inneholder ikke melkeprodukter, laktose eller gluten.

Det er ingen allergener i dem.