Ny Baconpølse - Mattradisjon.no Vis større

Baconpølse - Mattradisjon.no

Nytt produkt

Baconpølse fra Mattradisjon og Rekedal pølsefabrikk er meget anvendelig å også Barnas favorittpølse!

Baconpølsen kan spises som den er, stekes som bacon eller på pizza. God på brødskiva eller som snacks, denne kan stekes; brukes gjerne på pizza, ostesmørbrød eller ved siden av egg. Perfekt på frokostbordet og er veldig god å lage Spekemat Tapas av.

ALLE VÅRE SPEKEPØLSER ER GLUTENFRI.

Flere detaljer

Mer informasjon

Baconpølse fra Mattradisjon og Rekedal pølsefabrikk er både Barnas og de voksnes favoritt spekepølse.

Alt går så mye bedre med baconpølse mener barna - de voksne og de eldre.

Meget anvendelig baconpølse! Kan spises som den er, stekes som bacon eller på pizza. God på brødskiva eller som snacks, denne kan stekes; brukes gjerne på pizza, ostesmørbrød eller ved siden av egg. Perfekt på frokostbordet.

Baconpølsen fungerer også utmerket til risengryns grøt og Rømme grøt. Da får man en fin kombinasjon mellom søtt og salt.

Tips: Lag Spekemat Tapas.

1. Skjer opp Baconpølse.

2. Bruk Brie (Ost) og Rømme som dip til spekepølsen.

3. Benytt lefse eller flatbrød ved siden av, da har du et nydelig fest måltid.

Baconpølsen inneholder ikke melkeprodukter, laktose eller gluten.

Det er ingen allergener i baconpølsen.