Spekekniven fra Mattradisjon er veldig god til å skjære opp spekepølser med. Lett og...
Spekekniven fra Mattradisjon er veldig god til å skjære opp spekepølser med. Lett og god passform med sylskarp blad. Den bør ikke vaskes i oppvaskmaskin. Tørkes godt etter vask.
Reinsdyrpølse fra Mat Tradisjon og Rekedal Pølsefabrikk med den karakteristiske smaken...
Reinsdyrpølse fra Mat Tradisjon og Rekedal Pølsefabrikk med den karakteristiske smaken av vilt. En god viltpølse med mye smak som er en bestselger innenfor sort pølse. Et smakfullt pålegg til brødskiva, til poteter og rømmegrøt. Reinsdyrpølsen er også nydelig å spise som snacks og til å lage spekemat Tapas av. ALLE VÅRE SPEKEPØLSER ER GLUTENFRI.
En flott Gaveeske med 3 nydelige spekepølser av Elg - Reinsdyr - Hvalpølse. En perfekt...
En flott Gaveeske med 3 nydelige spekepølser av Elg - Reinsdyr - Hvalpølse. En perfekt gave å gi til en man er glad i. ALLE VÅRE SPEKEPØLSER ER GLUTENFRI.
Reisa Gave eske er et ypperlig gaveprodukt til mor - Bestemor og venner. Her får man 4...
Reisa Gave eske er et ypperlig gaveprodukt til mor - Bestemor og venner. Her får man 4 veldig gode hjemmelgade siruper pakket i en flott gave eske.
Blåbær og tyttebær innholder store mengder antioksidanter og benzosyre. Blåbær og...
Blåbær og tyttebær innholder store mengder antioksidanter og benzosyre. Blåbær og tyttebær har vokst under midnattssol i Nord, det gjør at den er litt mindre en Amerikanske bæra, men så uendelig mye mer smak og sødme.
Kreklingsirup er den søte smaken av nordnorsk natur. Krekling (krøkebær) er et nøysomt...
Kreklingsirup er den søte smaken av nordnorsk natur. Krekling (krøkebær) er et nøysomt bær som vokser der andre vekster ofte viker unna.
Blåbær og tyttebær innholder store mengder antioksidanter og benzosyre. Blåbær og...
Blåbær og tyttebær innholder store mengder antioksidanter og benzosyre. Blåbær og tyttebær har vokst under midnattssol i Nord, det gjør at den er litt mindre en Amerikanske bæra, men så uendelig mye mer smak og sødme.
Sirup med moltesmak. Molta er utvilsomt det høyest verdsatte bær i Norge. Et bær til...
Sirup med moltesmak. Molta er utvilsomt det høyest verdsatte bær i Norge. Et bær til festbruk som folk går – om ikke gjennom ild – så iallefall gjennom vann i dyvåte myrer for å plukke.