600 gram Det er 25 produkter.

per side
Viser 9 - 16 av 25 produkter
 • Hvitløkpølse fra Mattradisjon og Svindland har mye smak.  Den passer utmerket på tapas...

  Hvitløkpølse fra Mattradisjon og Svindland har mye smak.  Den passer utmerket på tapas bordet, til pizza eller som snacks. Den er laget av førsteklasses råstoff av svin, storfe og får. Alle våre spekepølser er glutenfri.

 • 3 stk  Hvitløk spekepølser kampanjepris 459,-  En meget god Hvitløk speke pølse med mye...

  3 stk  Hvitløk spekepølser kampanjepris 459,-  En meget god Hvitløk speke pølse med mye smak. Passer utmerket på tapas bordet. Laget av førsteklasses råstoff av svin, storfe og får. Alle våre spekepølser er glutenfri.

 • Rødvinpølse fra Mattradisjon og Rekedal pølsefabrikk er den klare bestselgeren,...

  Rødvinpølse fra Mattradisjon og Rekedal pølsefabrikk er den klare bestselgeren, smaksatt med en spesiell krydderblanding. Rund og mild i smaken. Passer godt på brødskiva og er et ‘must’ på spekebordet. Ypperlig og lage spekemat Tapas av. Dette er familie spekepølsen som både de eldre og barna synets er veldig god. ALLE VÅRE SPEKEPØLSER ER GLUTENFRI.

 • Baconpølse fra Mattradisjon og Rekedal pølsefabrikk er meget anvendelig å også Barnas...

  Baconpølse fra Mattradisjon og Rekedal pølsefabrikk er meget anvendelig å også Barnas favorittpølse! Baconpølsen kan spises som den er, stekes som bacon eller på pizza. God på brødskiva eller som snacks, denne kan stekes; brukes gjerne på pizza, ostesmørbrød eller ved siden av egg. Perfekt på frokostbordet og er veldig god å lage Spekemat Tapas av. ALLE...

 • Elgpølsen fra Mattradisjon og Rekedal pølsefabrikk har en karakteristisk god smak av...

  Elgpølsen fra Mattradisjon og Rekedal pølsefabrikk har en karakteristisk god smak av norsk vilt kjøtt. Den passer utmerket å spise som snacks, på brødskiva eller til festmat. Elgpølsen har mye viltsmak.  ALLE VÅRE SPEKEPØLSER ER GLUTENFRI.

 • Krydderpølse fra Mattradisjon og Rekedal pølsefabrikk har blitt en favoritt hos mange....

  Krydderpølse fra Mattradisjon og Rekedal pølsefabrikk har blitt en favoritt hos mange. Frisk på smaken og ikke for sterk. Spekepølsen er tilsatt en krydderblanding vi kaller for Jæger krydder men mange friske smaker. Krydderpølsen kan spises son snacks og den er ypperlig å lage spekemat Tapas av. ALLE VÅRE SPEKEPØLSER ER GLUTENFRI.

 • Hjemmelaget Pepperonipølse fra Mattradisjon og Rekedal pølsefabrikk er sterk på smak så...

  Hjemmelaget Pepperonipølse fra Mattradisjon og Rekedal pølsefabrikk er sterk på smak så liker du en sterk pølse så er  Pepperonipølsen for deg. Pepperonipølsen Egner seg godt på pizza, ostesmørbrød eller i omelett. Den er sterk på smak og anbefales kun hvis man liker sterke smaker. ALLE VÅRE SPEKEPØLSER ER GLUTENFRI.

 • Fårepølse fra Mattradisjon og Rekedal pølsefabrikk er en veldig populær spekepølse....

  Fårepølse fra Mattradisjon og Rekedal pølsefabrikk er en veldig populær spekepølse. Dette er mager og er uten tilsatt spekk eller svinekjøtt. Det er kun fårekjøtt og storfekjøtt i den. Eldre mennesker er veldig glad i denne fårpølsen og den fungerer utmerket på brødskiva, som snacks eller til spekemat Tapas. Vi påstår at dette er Norges beste fårepølse....

Viser 9 - 16 av 25 produkter