Spekepølser Det er 42 produkter.

per side
Viser 33 - 40 av 42 produkter
  • 3 stk Elgpølser kampanjepris 479,-  Elgpølsen har en karakteristisk god smak av norsk...

    3 stk Elgpølser kampanjepris 479,-  Elgpølsen har en karakteristisk god smak av norsk vilt kjøtt. Den passer utmerket å spise som snacks, på brødskiva eller til festmat. Elgpølsen fra Rekedal har mye viltsmak.  ALLE VÅRE SPEKEPØLSER ER GLUTENFRI.

  • Rødvin Spekepølse fra Mattradisjon og Svindland er laget av førsteklasses råstoffer av...

    Rødvin Spekepølse fra Mattradisjon og Svindland er laget av førsteklasses råstoffer av storfe, svin, får, rødvin, krydder, salt og sukker og det smaker luxus av.  En bestselger i Norge , smaksatt med en spesiell krydderblanding. Rund og mild i smaken. Passer godt på brødskiva og er et ‘must’ på spekebordet til hverdag å fest. ALLE VÅRE SPEKEPØLSER ER...

  • Baconpølse fra Mattradisjon og Svindland er meg god på smak og den mest anvendelige...

    Baconpølse fra Mattradisjon og Svindland er meg god på smak og den mest anvendelige baconpølse. Barna - voksne - Eldre mennesker elsker denne spekepølsen! Baconpølsen passer utmerket på brødskiva, pizza, i omelett og også til risengryn og rømmegrøt. til både søtt og salt. Tips: Lag Spekemat Tapas av Baconpølsen. ALLE VÅRE SPEKEPØLSER ER GLUTENFRI.

  • Spansk Chorizopølse fra Mattradisjon og Svindland er en nydelig spekepølse med mye smak...

    Spansk Chorizopølse fra Mattradisjon og Svindland er en nydelig spekepølse med mye smak og krydder i. Den egner seg ypperlig til varmebehandling å ha på pizza, omeletter, pålegg og veldig godt egnet å benytte til spekemat tapas. Svært populær krydderpølse som har blitt en favoritt hos mange nordmenn. ALLE VÅRE SPEKEPØLSER ER GLUTENFRI.

  • Vikingpølse fra Mattradisjon og Svindland en meget god spekepølse med mye spekesmak som...

    Vikingpølse fra Mattradisjon og Svindland en meget god spekepølse med mye spekesmak som er blitt en av våre bestselgere. Spekepølsen har også en nydelig ettersmak. Den passer utmerket på brødskiva, som snacks og er veldig god å lage spekemat Tapas av. ALLE VÅRE SPEKEPØLSER ER GLUTENFRI.

  • Elgpølse fra Mattradisjon og Svindland med karakteristisk god smak av vilt og er en...

    Elgpølse fra Mattradisjon og Svindland med karakteristisk god smak av vilt og er en populær pølse som pålegg. Smaker like godt til hverdag og fest.  ALLE VÅRE SPEKEPØLSER ER GLUTENFRI

  • Denne gaveesken inneholder Baconpølse og Viking Pølse. Baconpølsen er nydelig på smal...

    Denne gaveesken inneholder Baconpølse og Viking Pølse. Baconpølsen er nydelig på smal og passer veldig godt til egg og på Pizza. Kan også brukes til risengrynsgrøt.  Vikingpølsen er med kun norske råvarer og en veldig god å fin kryddersmak, Veldig god spekepølse til ost og god drikke. ALLE VÅRE SPEKEPØLSER ER GLUTENFRI.

  • Gaveeske med Reinsdyrpølse - Elgpølse og Hvalpølse. Rensdyrpølse - Velsmakende...

    Gaveeske med Reinsdyrpølse - Elgpølse og Hvalpølse. Rensdyrpølse - Velsmakende reinkjøtt med kraftig svin og krydder. Elgpølse - Saftig spekesnabb av magert elgkjøtt, kraftig svin og krydder Hvalpølse - Spekepølse med Hvalkjøtt, svin og krydder.

Viser 33 - 40 av 42 produkter